Чорна п'ятниця вже стала традицією в Україні, і її з нетерпінням чекають. Це абсолютно не дивно, адже під час однієї з найграндіозніших розпродажів року в нашому інтернет-магазині зможете знайти товари для всієї родини, ще й за дуже вигідною ціною. Black Friday 2023 в YUKI – це ваш шанс зловити максимальні знижки на сотні товарів.

Що таке чорна п'ятниця

Розпродаж року чорна п'ятниця – це винахід американців, адже саме в США вперше почали організовувати розпродажі в першу п'ятницю після Дня Подяки. Вже звично, що цього дня чекають всі, щоб напередодні новорічних свят придбати подарунки рідним і близьким або порадувати себе обновками. Ця традиція прийшла до нас відносно недавно, але встигла надійно закріпитися.

У США Black Friday – це справжня подія, деякі люди навіть беруть відгули, щоб зробити продуктивний шопінг. У нас це щорічний розпродаж і реальна можливість купити за вигідною ціною найрізноманітніші товари, проте не в таких великих національних масштабах. Цікаво, що в Америці в цей день магазини відкриваються дуже рано, близько 5 ранку, а великі торгові мережі – навіть опівночі.

Традиція купувати презенти після Дня Подяки не нова, вона сформувалася давно. Перша згадка такого формату розпродажу датується 60-ми роками минулого століття. Цікаво, що спочатку «чорною п'ятницею» називали день, коли на вулицях мегаполісів утворювалися величезні пробки після Дня Подяки. Саме в цей період люди масово відправлялися за покупками напередодні зимових свят.

В Україні, як і в усьому світі, Black Friday асоціюється з магазинами і щедрими акціями в них, а значить, з виключно приємними емоціями і враженнями. YUKI вже підготував для вас сотні позицій, і чорна п'ятниця 2023 ось-ось стартує.

Коли буде чорна п'ятниця 2023 в Україні

Знижки чорної п'ятниці цього року слід шукати в останню п'ятницю листопада – ця дата плаваюча, і змінюється щорічно. Головне-знати, що це Четвертий тиждень листопада, а якщо точніше – остання п'ятниця цього місяця.

У 2023 році ця дата – 24.11. Ми завжди пропонуємо вигідні покупки для всієї родини, в період дії цін Black Friday ви зможете купити ще більше. Поспішайте, участь у розпродажі року в Юкі це унікальна пропозиція. Ви зможете в одному місці вибрати товари для дітей і дорослих, декор для дому та багато інших цікавих і корисних речей за найнижчою ціною.

Знижки на Black Friday в YUKI: як все проходить

Акція Чорна п'ятниця вже багато років поспіль проходить в Україні, покупці чекають заповітного дня, щоб придбати товари для себе і близьких за максимально вигідною ціною. Цього року вас чекає зниження цін на більшість груп товарів.

yuki-shop-black-friday-sale-2

Ваша вигода буде відчутна, незалежно від того, купуєте канцелярію, автокрісло або ж зимове взуття. У нашому каталозі відразу ж бачите фінальну ціну.

Знижки на Чорну п'ятницю-це:

  • вигідно - ви дійсно економите і можете купити дешевше, а значить, за наявний бюджет вдасться придбати значно більше;
  • різноманітно-товари, які ми пропонуємо по знижкам, з самих різних категорій: портативна електроніка, одяг, взуття, товари для дому, іграшки, канцелярія і багато іншого. Дійсно, зможете придбати максимум необхідних речей;
  • продуктивно. Купувати в чорну п'ятницю максимально зручно, адже в одному місці зібрані товари самого різного призначення, для дорослих і дітей. За рахунок детальної фільтрації зможете підібрати саме ті, які вам потрібні;
  • весело. Ми знаємо, що шопінг всією сім'єю – це досить утомливо, але тільки не тоді, коли можете дозволити собі значно більше, ніж завжди. 

Українська Чорна п'ятниця відрізняється від американської, для вітчизняних покупців це поки не культовий день, проте це реальний шанс зробити вигідний шопінг. З YUKI це вдасться зробити на всі 100%.

Що купити в чорну п'ятницю 2023

Чорна п'ятниця, дати якої цього року припали на 24 листопада, – це в першу чергу вигідні покупки. Але ми завжди готові радувати наших клієнтів, тому продовжуємо розпродаж на цілий тиждень. Термін дії акції - з 20.11 до 26.11. Однак що ж варто придбати в цьому році? Ми вам дамо кілька порад.

На головній розпродажі року насправді можна купувати що завгодно. Традиційно батьки придивляються до подарунків дітям. Іграшки представлені великим асортиментом-знайдете інтерактивні машинки, танки і літаки на пульті управління, бізіборди для самих маленьких, транспорт (а чому б не подумати про літо?), музичні звукові іграшки. Доступно багато одягу на різні сезони для хлопчиків і дівчаток будь-якого віку. Якщо ще не встигли придбати зимове взуття, то якраз 24 числа маєте всі шанси це зробити, та ще й заощадити.

Не варто забувати про себе, адже в Юкі знайдете багато практичних товарів, наприклад для кухні і домашнього затишку. Порадує каталог якісним взуттям і великим вибором одягу, купити яку можна з відчутною знижкою – знайдете моделі на будь-який смак.

На носі Різдво і Новий рік, тому рекомендуємо подбати про декор, гірляндах і милих дрібничках. Знижки великі, тому і купити зможете дуже багато. 

Ми пропонуємо вигідні ціни для кожного у всіх наших магазинах. На сайті в період з 20.11 до 26.11 знижки до 50% і безкоштовна доставка. У магазинах роздрібної мережі на другий товар в чеку -50% для категорії «Одяг» і -30% на іграшки.

Якого б типу товари не вибрали, YUKI запропонує вам якість, великий асортимент, в тому числі на позиції з приголомшливими знижками на Чорну п'ятницю. Ви точно не підете від нас з порожніми руками.

Питання про Чорну п'ятницю в YUKI 2023

🔵 Коли буде чорна п'ятниця в ЮКІ?

Вигідні покупки в чорну п'ятницю в 2023 році зможете зробити з 20 по 26 листопада.

🔵 До якого числа Чорна п'ятниця?

Максимальні знижки в Юкі будуть доступні в період з 20 по 26 листопада, поспішайте оформити онлайн-замовлення і відчутно заощадити.

🔵 Які товари беруть участь в акції?

У розпродажі беруть участь сотні товарів в різних категоріях. Всі доступні позиції представлені в однойменному розділі нашого сайту.

🔵 Як підготуватися до акції?

Щоб зробити свої покупки максимально продуктивними, рекомендуємо:

  1. Скласти список товарів, які хочете придбати. Це істотно заощадить час і дасть можливість купити ще більше товарів за вигідною ціною.

  2. Визначтеся з розмірами, якщо підбираєте одяг і взуття.

  3. Коли ж шукаєте іграшки для дітей, постарайтеся ще до старту розпродажу дізнатися у сина або дочки, що саме вони хотіли б.

А далі все просто-заходьте в розділи, які Вас цікавлять, і вибирайте товари за найвигіднішими цінами.